Byggställning paket - Byggställningar villapaket

Byggnadsställningar är ofta en nödvändighet när det gäller renovering av en villa.

Byggställningar används för att ge tillgång till arbete på hög höjd och det finns flera faktorer som du behöver ta hänsyn till när du köper en byggställning för ditt villaprojekt.

Kontakta oss när du behöver ett villapaket så sätter vi ihop ett paket som matchar ditt projekt.

Nedan kan du läsa mer om hur du väljer rätt ställningar för ditt projekt och fördelarna med att använda ställningar under en villarenovering.

HANA

Starkt, Stabilt & Flexibelt

Varför en byggställning från Ställningsdepån?

HANA erbjuder prisvärda, effektiva och stabila byggställningar för dig som ska bygga nytt, renovera villan eller liknande projekt. Med våra villapaket får du en lösning som gör att du kan arbeta säkert och effektivt på höjden.

Våra ställningar är tillverkade i högklassigt stål och är byggda för vara stabila och uppnå högsta stryka till en låg vikt. Våra ställningar är typgodkända av RISE enligt svensk standard.

Hög servicegrad

Hos oss får du alltid råd, om du är osäker på vilken lösning som är rätt för dig är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt byggnadsställning för dina behov. Du kan maila dina frågor john.nilsson@stallningsdepan.se eller ringa oss på 0763-128855.
Alternativt sammy@stallningsdepan.se telefonnummer 0706-828285

Snabba leveranser

Vi har håller våra lager välfyllda och levererar inom 2-3 dagar och ofta snabbare än så. Behöver du komma igång med ditt projekt snabbt är vi rätt leverantör för dig.

Prisvärda lösningar

Vi har bra priser på våra ställningar, jämföra gärna våra priser med andra leverantörer.

Vi erbjuder hög kvalitet, bra priser, snabba leveranser och hög kompetens.

 

Se vårt sortiment av byggställningar här.

Flexibla ställningar & villapaket

Våra ställningspaket går att kombinera med många andra ställningar med ringlås/killåssystem men glöm ej att följa Arbetsmiljöverkets föreskrifter. De går att bygga ut till den storlek du behöver och det går att komplettera ställningarna med långsidor och andra produkter i vårt sortiment för att ge dig rätt förutsättningar.

Brett sortiment

Vi har en stor bredd på vårt sortiment, vår smalaste ställning är 0.73 m och används ofta vid lättare arbeten såsom målning, putsning och lättare snickerier. Nästa bredd är 1 m och är optimal att använda vid exempelvis fasad- och takbyten. Ställning i bredd 1,40 m och uppåt rekommenderas vid tyngre arbeten där belastningen är tyngre och redskap som skottkärra eller liknande används.

Kompletta paket och lösningar

I våra villapaket medföljer allting för att göra din byggnadsställning komplett och den levereras redo att monteras ihop och brukas och de är konstruerade för att klara av både regn och vind.

Våra ställningar består inte av fasta vinklar vilket gör det enklare att anpassa byggnadsställningarna till din fastighet.

Se vårt sortiment av byggställningar här.

Hur du väljer rätt villapaket för ditt projekt

Det finns flera saker att fundera kring när du ska köpa en byggställning för ditt projekt. Det är en bra utgångspunkt att ha en grundidé om vad det är du ska göra och vad du behöver. Vilken typ av ställning du behöver beror på vad det är du ska göra.

Ska du måla eller göra lite enklare snickeriarbeten räcker det oftast med en standardställning med lastklass 3 och ett djup på 0,73 m. Ska du mura så behöver du antagligen en ställning med en högre lastklass och ett större djup för att kunna arbeta effektivt.

Är det ett lite större projekt så kanske du vill komplettera ditt villapaket med ett lasttorn som du kan ha som extra arbetsyta eller förvara material i. Är det ett längre projekt med mycket spring upp och ner för att hämta material och liknande så kanske du bör ha ett trapptorn istället för enbart en steglucka för att göra arbetet så effektivt som möjligt.

Fördelar med att använda byggnadsställningar under en renovering

När du ska arbeta på lite högre höjder är en byggställning det optimala hjälpmedlet. En ställning ger dig flera fördelar jämfört med andra lösningar och framför allt ergonomi i ditt arbete.

Ska du göra en punktinsats på en begränsad yta kan du använda en vanlig trappstege eller en hopfällbar stege. Om du å andra sidan ska göra ett lite större arbete och ska röra dig över en större yta så är en stege inte rätt lösning. Dels så är det en högre risk för fallolyckor när du arbetar med en stege och ska du arbeta över ett större område så är en stege vare sig en effektiv eller ergonomisk lösning.

En ställning ger dig en säker, effektiv och ergonomisk lösning när du ska renovera, bygga om, måla eller bygga nytt.

 

Byggställningar paketByggställningar villapaket

Kontakt

Har du frågor om oss?