Om oss

HANA Byggställningar

HANA modulställning är det perfekta valet för dig som söker bra byggnadsställning. HANA är en variant av det väldigt populära Killås-/Ringlås-/Kranssystem och är därför jämförbart med alla andra liknande system. I modulställningar från HANA kombineras den effektiva monteringsmetoden – spirkransar och kilkopplingar med nya lätta och arbetsbesparande ställningsdelar. Tillsammans genererar detta en säker och ekonomisk bygg- och industriställning. HANA modulställning är typkontrollerad hos RISE (Research Institutes of Sweden) i Borås och godkänd för byggnation som tungställning i lastklasserna 4 till 6.

HANA

Starkt, Stabilt & Flexibelt

Erfarenhet

Lång erfarenhet & bra kvalité

HANA Modulställning är en lättarbetad byggnadsställning som passar bra till alla typer av projekt, stora som små. HANA är det perfekta hjälpmedlet för dig som söker arbetsytor på höjd eller fallskydd. Ställningen kan byggas med 50 cm intervall vilket alltid ger dig en perfekt ergonomisk arbetshöjd för att kunna utföra jobbet på bästa sätt.

Om oss

Hana - En del av ställningsdepån

Ställningsdepån AB  startade 2006 och var då en leverantör av byggställningar och hade namn som varumärket Super 9. 

2015 tog den nuvarande VD:n Patrik Karström över bolaget för att bygga upp företaget och skapa en ledande leverantör av byggställningar i Sverige.

Sedan 2015 har Ställningsdepån ökat sin försäljning och fortsatt utvecklingen av Super 9 och även blivit återförsäljare av en ny produktlinje; Hana modulställning. 

I samband med lanseringen av Hana modulställning 2021 bytte företaget namn från det egna varumärket Super 9 till Ställningsdepån Sverige AB. 

Företagets utveckling går stadigt framåt och vårt mål är att vara den lokala leverantören av prisvärda, säkra och effektiva ställningar på många svenska orter i framtiden.

Ställningsdepån logotyp

Kontakt

Har du frågor om oss?